OVO SU SINOVI ELENE KARAMAN: Dobila ih je sa MOĆNIM MUŠKARCIMA, ne zna se KOJI JE VEĆI FRAJER, devojke ODLEPILE
Elena Karaman, Foto: © ATA Images

prelepi

OVO SU SINOVI ELENE KARAMAN: Dobila ih je sa MOĆNIM MUŠKARCIMA, ne zna se KOJI JE VEĆI FRAJER, devojke ODLEPILE

Dizajnerka nameštaja sa Mijatovićem ima sina Luku, sa Andrijom ima naslednika Matiju, a sa Jugoslavom Karićem je dobila Simona

Objavljeno: 10:15h

Dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere.

Naime, Elena je prvog sina Luku Mijatovića dobila u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona, koji je nedavno napunio 18 godina u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

Elena je jednom prilikom podelila zajedničke slike sa sinovima na svom profilu na Instagramu, koja su izazvale veliko oduševljenje, a ona je pucala od ponosa.

I Veljko Kuzmančević, partner njene majke, je jednom prilikom i sam pokazao kako izgledaju unuci njegove supruge Verice Rakočević, a fotografija je takođe sve oduševila.

Matija Drašković je prvi s leva, pored njega je Veljko, a zatim idu Simon i Luka, koji već deceniju živi u Americi.

Elena je jednog sina izgubila

Podsetimo, Elena Karaman Karić je, nažalost, jednog sina izgubila, on je bio rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo je u 2009. u 14. godini života. On joj je bio dete iz braka sa slavnim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, sa kojim ima i sina Luku koji živi u Americi.

Borbe koje je godinama vodila ispričala je davne 1998. godine u intervjuu za magazin "Dama".

- Desilo mi se poslednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su lekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala sa nama, verovatno nikada nećemo saznati. Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dete, koje je rođeno pet nedelja ranije, stave u inkubator, oslanjajući se na njegovu telesnu težinu. Kako sam ja proučila sve moguće medicinske leksikone i prošpartala sve svetske pedijatrijske klinike, ispostavilo se da lekari ne samo što odmah posle porođaja nisu odreagovali kako je trebalo, nego mu čak ni valbulu za hidrocefalos koji je naknadno dobio nisu ugradili na vreme. Kada je Andrea napunio osam meseci potvrdili su ono u šta sam ja odavno sumnjala - dijagnoza je bila cerebralna paraliza. Nisam morala da čekam da dete napuni osam meseci, da bih konstatovala da sa njim i te kako nešto nije u redu, jer možda ne umem što-šta, ali majka da budem definitivno znam - priačala je dizajnerka svojevremeno.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.